تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور معاون اجرایی رئیس جمهور در جمع زائران پیاده در جاده‌های منتهی به مشهد | آمادگی کامل خراسان رضوی برای میزبانی از ۸ میلیون زائر + ویدئو

  • کد خبر: ۱۸۴۰۲۹
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
حضور معاون اجرایی رئیس جمهور در جمع زائران پیاده در جاده‌های منتهی به مشهد | آمادگی کامل خراسان رضوی برای میزبانی از ۸ میلیون زائر + ویدئو
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: خراسان رضوی آمادگی کامل برای میزبانی از ۸ میلیون زائر در روز‌های پایانی صفر را دارد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز،  محسن منصوری، صبح امروز چهارشنبه ۲۲شهریورماه، با حضور در جاده‌های منتهی به مشهد به امور خدمت‌رسانی و رفع نیازهای زائران پیاده در روزهای پایانی ماه صفر رسیدگی کرد.

وی در جریان این بازدید اظهار داشت: تا کنون حدود ۲ میلیون نفر زائر وارد مشهدمقدس شده است که نشان دهنده استقبال خوب مردم نسبت به برنامه‌های روز‌های پایانی ماه صفر است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در مجموع ۸ میلیون نفر وارد مشهدالرضا (ع) شوند، گفت: تمهیدات لازم درخصوص استقبال و پذیرایی از زائران، صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌های لازم نیز انجام شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: استانداری خراسان رضوی از ماه‌ها قبل، برنامه‌ریزی‌های لازم درخصوص میزبانی از زائران امام رضا (ع) را انجام داده بودند و اقدامات بسیار خوبی نیز در حوزه‌های مختلف از جمله امورات زیرساختی صورت گرفته است؛ که از جمله آن می‌توان به بهسازی و آسفالت ریزی ۱۲۰۰ کیلومتر از جاده‌های استان اشاره کرد.

منصوری ادامه داد: حوزه حمل و نقل پاشنه آشیل این مسئله است، زیرا این حجم انبوه از مسافران و زائران نیازمند یک عملیات ترابری و حمل و نقل سنگین است که مجموعه وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های مختلف نیز به خوبی پای کار بودند تا کمبودی در این زمینه نداشته باشیم و پس از پایان فرایند بازگشت زائران اربعین حسینی، انشاءالله این ماموریت را هم با موفقیت به اتمام برسانیم.

وی با اشاره به رضایتمندی زائران اربعین از نحوه خدمات‌رسانی به آن‌ها گفت: بیش از ۷۳ درصد زوار اربعین از مجموع خدمات ارائه شده در مسیر زیارت ابراز رضایت کردند که یک افتخار بزرگ برای ماست هرچند که بیشترین حجم کار روی دوش مردم بوده و مجموعه دولت به عنوان هماهنگ کننده امور حاضر بوده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: در خراسان رضوی نیز زحمات زیادی کشیده شده تا کار به خوبی پیش برود و شاهد اقدامات خوبی در حوزه اسکان زائران در مسیر‌های منتهی به مشهدمقدس و همچنین در خود این شهر هستیم. با کمک مجموعه‌های مردمی مشکلی درخصوص تامین مواد غذایی زائران وجود نخواهد داشت و خراسان رضوی آمادگی همه جانبه برای پذیرایی از میهمانان امام رضا (ع) را دارد.

منصوری در پایان گفت: کارگروه ملی زیارت هفته گذشته با دستور رئیس جمهور و به ریاست دکترمخبر برگزار شد و تمامی مسائل مختلف درخصوص میزبانی شایسته از زائران حرم امام رضا (ع) پیش‌بینی شد و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص نیز صورت گرفت و قرار شد پس از پایان برنامه‌های اربعین تمام مجموعه دولت درکنار مردم، آماده خدمت رسانی برای برنامه دهه پایانی صفر باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->